logo_paragrafus
Kintlévőségek kezelése
circle  Sikerdíjmentes, teljeskörű szolgáltatás
circle  Folyamatos jogi háttér az ügyek számától függetlenül.
circle  Közös célunk, hogy partnereink kintlévősége csökkenjen.
circle  Eseti megbízás esetén csak három havi díj.
circle  29.500,- Ft +áfa / hónap
CSŐDFIGYELÉS
Ha egy cég ellen felszámolás vagy végelszámolás indul, a felszámolónak nem kötelezettsége értesíteni a cég hitelezőit, csak a közlönyben jelenítenek meg egy hirdetményt. A kihirdetés után 40 nap áll a hitelező rendelkezésére, hogy a felszámoló biztosnak bejelentse követelését, különben lemondhat róla. Ez figyelemre méltó tekintve, hogy manapság nem ritka a 30 napnál hosszabb fizetési határidő, így előfordulhat, hogy mire kiderül, hogy nem fizették ki határidőre a számlát, már késő követelni.
Tehát olvasni kell a cégközlönyt. Mi olvassuk Ön helyett a cégközlönyt, figyeljük, hogy partnere ellen indult-e felszámolási vagy végelszámolási eljárás, s amennyiben igen, haladéktalanul értesítjük.


CÉGINFORMÁCIÓ
Ismeri partnereit? Megismerheti. Szerződött partnereink részére partnereiről részletes céginformációt küldünk, mely tartalmazza a cégmásolatot (cégkivonat + változások), mérleget, eredménykimutatást illetve kiegészítő mellékletet.

KINTLÉVŐSÉGKEZELŐ BÉLYEGZŐ
Segítségével tájékoztatja ügyfeleit arról, hogy Ön foglalkozik kintlévőségeivel.
Hazánkban elmondható, hogy minden cég likviditási gonddal küzd. A cégvezetők minden nap el kell döntsék azt, hogy kinek a számláját fizetik ki.
Már azzal, hogy a számlán láthatóan tájékoztatja ügyfelét arról, hogy Ön foglalkozik kintlévőségeivel, eléri azt, hogy a sorban előbbre kerüljön.


KINTLÉVŐSÉG KEZELÉSE
Teljeskörű ügyintézést vállalunk az egyenlegközlő kiküldésétől kezdve a felszámolási eljárás megindításáig.Az egyetlen hatékony módszer, ha az adósban olyan kép alakul ki a hitelezőről, hogy foglalkozik a kintlévőségeinek a kezelésével, mert senki sem csak egy helyre tartozik, s mindig oda fizetnek először, ahonnan nagyobb nyomás érkezik vagy várható.
Felszólítóleveleink a felszámolási eljárás megindítása irányába mutat, mert a felszámolási eljárás egy olyan procedúra, amelynek kevés adós tenné ki magát, s ez ösztönzi a fizetésre.


ÜGYVÉDI MUNKA
A fenti problémák kezelésének egy részéhez már szükség van ügyvédre. A cégünkkkel szerződésben álló ügyvédet az ügyfelünk bízza meg, de a munkadíját mi fizetjük. A fentieken kívül ügyvédünk a mi költségünkre még rendelkezésükre áll:
  • cégalapítás
  • cégmódosítás
  • szerződések átnézése, megírása (ingatlan kivételével)
  • jogi tanácsadás
témakörében.

Árak
Szolgáltatási rendszerünk alapja a csődfigyelés és a céginformációs szolgáltatás, mert nehéz olyan adós ellen gyorsan fellépni, akiről nem tudunk semmit. Így nehezen képzelhető el folyamatos kapcsolat nélkül, ezért szolgáltatási díjunk
havi 29.500,- Ft + áfa,
mely teljes mértékben tartalmazza a fenti 5 pontot.
Cégkivonatot, cégbizonyítványt, mérleget, eredménykimutatást illetve kiegészítő mellékletet korlátlan számban küldünk.


Egyéb költségek:

  • felszólító levél küldése esetén az előállítási és postaköltség, mely 960 Ft + ÁFA /levél
  • illetékek, és közzétételi díjak.


Miért nem sikerdíj?
Új ügyfeleink első kérdése ez szokott lenni, az adósságbehajtás témakörében merül fel. Általában a hasonló tevékenységet végző cégek sikerdíjért dolgoznak, s úgy érzik, hogy a sikerdíj jobban motiválja az ügyben eljáró céget.

Szerintünk a sikerdíjas megbízásnak számos problémája van.

Hitelező oldaláról: Egyrészt a hitelező csak akkor veszi igénybe, amikor már minden más utat megpróbált, mert a sikerdíj elviszi a hasznának akár a többszörösét. Így nagyon sok idő eltelhet. Előfordul, hogy közben felszámolás indult az adós ellen, de ez nem derül ki, mert a csődfigyelés nem lehetséges sikerdíjas konstrukcióban. Az eltelt idő alatt az adós pénzügyi helyzete tovább romlott, csökken az esély a sikeres behajtásra.

Megbízotti oldalról: A behajtás sikeressége mindig bizonytalan. A sikerdíjjal dolgozó cégeknek nem az az érdekük, hogy mindent megmozgatva segítsenek a hitelezőnek, sokkal inkább, hogy minél kisebb költségek árán megpróbálják behajtani a tartozást. Továbbá érdekellentét is van, a sikerdíjas cég akkor "boldog" ha partnerének minél több kintlévősége van, s annak behajtásával minél gyakrabban fordul hozzá.Havi átalánydíjjal dolgozva közös az érdek, a cél, hogy partnerünknek minél kevesebb problémája legyen. Nem az motivál a gondos munkára, hogy sikerdíjat kapjunk, hanem, hogy ügyfelünk elégedett legyen, s minél tovább fenntartsa a szerződést.

Miért pont mi?
Az IKO Info kft. tulajdonosi köre megegyezik az IKO.HU Kft. számítástechnikai nagykereskedés tulajdonosi körével, ennek révén több, mint 9 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezünk, forgalmunk meghaladja az évi 1 milliárd forintot, beszerzéseink 100%-a, eladásaink 90%-a átutalással történik, így nagyon komoly tapasztalattal rendelkezünk adósként és hitelezőként egyaránt.

vissza az elozo oldalra


Személyes konzultáció akár az Ön irodájában, időpontegyeztetés
IKO Info Kft. | 1141 Budapest, Lipótvár u. 9/a. | +36 1 467 3393 | ceginfo@iko.hu
Új ügyfelek - Dr. Kocsis István : +36 30 948 9712


Tegye fel kérdéseit!

Név:        
e-mail:    
Telefon:  

Üzenetingyenes céginformáció
A ceginfo@iko.hu -ra küldjön egy e-mailt nevével,
telefonszámával és egy tetszőleges cégről küldünk
cégmásolatot mérleget és eredménykimutatást.
Szükséges adatok: Cég neve és címe.
Az azonosításnál segít: adószám vagy cégjegyzékszám.